Masaj

Masaj anticelulitic

 

Masaj AnticeluliticMasajul anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil, dupa numai 4-5 sedinte. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de „coaja de portocala“, fiind efectuat local, in zonele afectate de celulita.Sedintele de masaj anticelulitic combinate cu un stil de viata echilibrat duc la eliminarea toxinelor din tesuturi redand pielii elasticitatea.

Masajul anticelulitic are un important rol estetic, prin faptul ca reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic amelioreaza functionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar dupa perioade prelungite de stres sau datorita dereglarilor hormonale.

 

Afla mai multe

 

PRESOTERAPIA = MASAJUL MECANIC

 

Presoterapia sau masajul mecanic este o tehnica profesionala de remodelare corporala efectuata la Adorata de un aparat – PressoSymphony, care actioneaza cu presoterapie pentru a asigura cel mai performant drenaj limfatic. Aparatul de presoterapie – PressoSymphony foloseste tehnologie avansata si un performant compresor pentru a trata insuficienta sistemului limfatic si a asigura drenaj limfatic corect. El este reprezentat de un costum special care inconjoara abdomenul si picioarele. PressoSymphony este dotat cu spatii pneumatice in care patrunde aer cu presiuni si etape diferite. Prin alternarea presiunilor si etapelor se preseaza pe lantul ganglionar, efectuand astfel drenajul limfatic intr-o maniera comoda si extrem de placuta.

 

Afla mai multe

 

MASAJUL REFLEXOGEN-REFLEXOTERAPIA

 

Este o metoda de tratament eficace cu provenienta din Extremul Orient si are ca activitate de baza activarea prin presare a unor zone reflexogene ale organismului situate pe suprafata corpului, în general la distanta fata de organele pe care le reprezinta.

Se cunosc zone de proiectie la nivelul pavilionului urechii, limbii, talpilor, palmelor, coloanei, intestinului gros. Putem spune ca, orice organ este proiectat pe orice suprafata a corpului si pe orice suprafata a corpului este proiectat orice organ.

Afla mai multe

 

MASAJUL DE RELAXARE

 

Masajul de relaxare este considerat o arta si o stiinta a vindecarii, prin care vom experimenta bucuria relaxarii si linistii mentale. Acest tip de masaj poate fi efectuat pe tot corpul si are drep scop principal relaxarea generala si inlaturarea oboselii. Masajul de relaxare trebuie realizat cu manevre lente, de intensitate redusa, astfel incat va duce la reducerea semnificativa a stresului si la combaterea imbatranirii.

Masajul de relaxare efectuat la Adorata are efecte imediate deoarece creeaza o stare de relaxare totala si profunda, avand un puternic efect antistres. Astfel vei primi un plus de energie, relaxare psihica si fizica!

Afla mai multe