Electrostimulare

Electrostimularea musculara

 

Este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Este o metoda moderna de tonifiere a musculaturii fara a depune nici un fel de efort.

Cele 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 6 ore de fitness. Rezultatele sunt vizibile dupa primele 3-4 sedinte intensive. Dupa 10 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri.Dupa un tratament de aproximativ 30 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii.

Electostimularea creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite. De fapt, electrostimularea este un fitness intensiv Ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi iar grasimile sunt diminuate.

Electrostimularea inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului.

Sedintele de electrostimulare sunt ideal combinate cu masaj si impachetari, dar si cu o disciplina alimentara, toate fiind importante in procesul de slabire si remodelare corporala.Dupa un tratament complet se pot da jos pana la 4-5 kg fara efort.Sunt recomandate 3-4 sedinte combinate pe saptamana.

Rezultate: 
-dupa 12-15 sedinte puteti pierde pana la 7 cm in circumferinta si pana la 2 numere la haine.
-tonifierea rapida a musculaturii de pe tot corpul;
-scadere in centimetrii localizata sau generala;
-ajuta la accelerarea functiilor organismului si a circulatiei sanguine;
-combate retentia de apa si determina eliminarea surplusului retinut in corp;
-amelioreaza vizibil nodulii celulitici;
-ajuta la redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii.

Contraindicatii:
- persoane cu probleme cardiace grave, fragilitate capilara, vase de sange sparte
- femei insarcinate, diabetici, tensiune arteriala ridicata,  persoane care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice
- persoane care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice.

Recomandari:
-sedintele trebuie sa fie efectuate intensiv de 3 ori/saptamana in serie de min. 10 sedinte;
-minim 2 l de lichid pe zi;
-sedintele de electrostimulare pot fi combinate cu impachetari si masaje, fiind ideale intr-un program de slabit;
 Rezultatele variaza in functie de greutatea initiala, cu cat greutatea initiala este mai mare, cu atat rezultatele sunt mai evidente.